سفر معاونت محترم درمان وزارت بهداشت و هیات همراه به شهرستان خلخال

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۱:۲۱ کد : ۳۲۶۹ خبر تصویری اخبار واحد
تعداد بازدید:۱۴۵۰
بنا به گزارش رسیده آقای دکتر قاسم جان بابایی معاونت محترم درمان وزارت بهداشت به اتفاق دکتر رضایی مدیر کل محترم بودجه معاونت درمان با دعوت دکتربشیر خالقی نماینده محترم مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با هدف توسعه خدمات رسانی در حوزه سلامت به شهرستان خلخال سفرنموده و در بدو ورود به شهر خلخال مرکز خدمات جامع سلامت شهیدفیاض بخش منطقه قاضیلر خلخال را که با اعتبار بالغ بر۱۲میلیارد ریال ساخته شده افتتاح کردند.
سفر معاونت محترم درمان وزارت بهداشت و هیات همراه به شهرستان خلخال

در ادامه سفر  معاون محترم  درمان وزیر بهداشت با حضور درمحوطه بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال کنگ توسعه اورژانس  بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال با ظرفیت 28 تخت در زمینی به مساحت 2900 متر مربع  با اعتبار بالغ بر 80 میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح تحول سلامت به زمین زدند.
همچنین  کلنگ احداث اقامتگاه پزشکان متخصص در8 واحد در زمینی به مساحت 1100 متر مربع با اعتبار 16 میلیارد ریال ازمحل اعتبارات طرح تحول سلامت کنگ زنی شد.
سپس دکتر قاسم جان بابایی معاون  محترم درمان وزیر بهداشت باحضور دکتر بشیرخالقی عضو کمسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و دکتر شکارچی(رییس دانشکده علوم پزشکی) ومدیران شهرستان خلخال از بخش های مختلف بیمارستان امام (ره) خلخال بازدید نموده  و به بررسی میدانی مشکلات بیمارستان امام (ره) خلخال پرداختند.
درادامه برنامه معاون درمان وزیر بهداشت   به اتفاق نماینده مردم خلخال درمجلس شورای اسلامی ، فرماندار خلخال ورییس دانشکده علوم پزشکی  خلخال در جلسه  شورای  سلامت  شهرستان خلخال حضور یافته و مشکلات حوزه بهداشت ودرمان را را از   مسوولین شهرستان خلخال استعماع کردند.
در این جلسه  دکتر قاسم جان بابایی معاون  محترم درمان وزیر بهداشت  گفت: توسعه اتاق های عمل بیمارستان امام (ره) خلخال یکی ازنیازهای این بیمارستان بوده وافزایش تخت های ICU به عنوان پشتیبان اتاق عمل ضروری  می باشد.
دکترجان بابایی گفت:بااحداث  پانسون پزشکان متخصص خلخال دسترسی بیماران و مردم به  متخصصین  در تمام ساعات شبانه روز ممکن خواهد شد
دکتر بشیر خالقی عضو کمسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی  نیز دراین مراسم یکی از نیازهای اصلی شهرستان خلخال در حوزه بیمارستان را دستگاه MRI و ماموگرافی عنوان  نموده واز پیگیری  برای استقرار این دستگاه ها از طریق وزارت بهداشت در شهرستان خلخال خبر داد.
دکتر خالقی با اشاره به خدمات وزرای سابق وفعلی بهداشت در خصوص عنایت  ویژه به شهرستان خلخال گفت:دانشکده علوم پزشکی خلخال بعنوان  یک دانشکده مستقل نیازمند حمایت  ها وپشتیبانی های مکرر درحوزه سلامت ودرمان می باشد.
دکتر شکارچی  رییس دانشکده علوم پزشکی خلخال نیز از قول مساعد معاون  محترم درمان وزیر بهداشت مبنی براستقرار دستگاه  MRI و ماموگرافی در خلخال خبر داد وعنوان نمود ندشهرستان خلخال به بخش NICU نیز مجهر می شود.
دکتر شکارچی از قول مساعد تحویل سه  دستگاه دیالیز به بخش دیالیز بیمارستان امام (ره) خلخال خبر داد و گفت: توسعه تجهیزات پزشکی درزمینه اتاق عمل و چشم پزشکی انجام گردیده و بیمارستان امام (ره) خلخال به دستگاه اتوکراتورفرکتومتر مجهز خواهد شد.
 فریدون بابایی فرماندار محترم خلخال نیز در این جلسه از  زحمات وزارت بهداشت و تلاش های پیگیر دکتر بشیر خالقی نماینده مردم خلخال وکوثر در مجلس شورای  اسلامی وخدمت رسانی رییس وکارکنان دانشکده علوم پزشکی خلخال  قدردانی کردند.

( ۳ )

نظر شما :